Campus info

In dit stijlvol, modern pand kan je prachtige lokalen huren die uitgerust zijn voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en vele andere vakgebieden. Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen. Er is zelfs een uitgeruste keuken te huur.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Deze locatie is makkelijk te bereiken met buslijn H3 (halte "Kuringen Kanaalbrug” of "Kuringen Simpernelstraat”). Aan de campus zelf is er ruim parkeerplaats.

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  De campus ligt naast het Albertkanaal in Kuringen, een groene en rustige deelgemeente van Hasselt. Je bereikt ons het makkelijkst met de wagen via de E313 of met een prachtig fietstochtje langs het kanaal!

 • Bus/Tram

  Kom je met de bus? Neem dan lijn H13 (halte Kuringen Kanaalbrug) of H21 (halte Kuringen Gebrandestraat). Van hieruit wandel je op vijf minuutjes tot aan de campus.

 • Trein

  Als je de trein neemt, stap je af aan het station van Hasselt. Daar neem je buslijn H13 of H21, of stap je meteen over op een Blue Bike.

 • Fiets

  Omdat de campus langs het kanaal ligt, is een fietstochtje bij mooi weer een echte aanrader! Je parkeert je fiets op de ruime parking voor het gebouw.

 • Auto

  De campus ligt niet ver van de E313, afrit 27 "Hasselt-West". Aan de voorkant van het gebouw - op de hoek van de Simpernelstraat en de Braambessenstraat - is er voldoende parkeerplaats van de school zelf.


Beschikbare lokalen (6)