Campus info

In het noordwesten van de Nederlandse stad Amsterdam, net naast station Sloterdijk, vind je  NHBO Amsterdam. Aan een doorgaande weg zijn wij gehuisvest in een modern pand. Na het beklimmen van de trap en het passeren van de entree van het gebouw, zitten wij direct links in de centrale hal. Zodra je de locatie betreedt valt de open, lichte en ruime opzet je op. Alle lokalen staan eigenlijk bijna direct met elkaar in verbinding. De locatie herbergt 2 ruimte praktijklokalen voor lessen op het gebeid van schoonheid, pedicure en visagie. De andere lokalen zijn 2 theorielokalen die ongeveer even groot zijn.
Het pand is zeer centraal gelegen en zowel met het OV als met de auto of de fiets uitstekend te bereiken. Vanaf station Sloterdijk zijn wij binnen vijf a tien minuten per voet bereikbaar.

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  Let op: deze locatie heeft geen eigen parkeerplaatsen.
   
  Deze campus is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op tien minuten loopafstand, rondom treinstation Amsterdam Sloterdijk, zijn een supermarkt en diverse horecagelegenheden te vinden.

 • Bus/Tram

  Wanneer je met de bus, tram of metro reist, is de dichstbijzijnde halte Station Amsterdam Sloterdijk.

 • Trein

  Verlaat station Sloterdijk aan de westzijde (Orlyplein) en sla linksaf. Je loopt onder het spoor door. Daarna steek je bij het zebrapad aan de rechterkant de doorgaande weg over. Je loopt dan recht de Naritaweg in. Je vindt onze locatie verderop in de straat aan de linkerkant.

 • Fiets

  Fietsenstalling aanwezig.

 • Auto

  Je kunt in de omgeving betaald parkeren. Een voordelige optie is P+R Sloterdijk.


Beschikbare lokalen (4)