Campus info

Aan de rand van Rotterdam, net naast de A16 vind je NHBO Rotterdam. Deze moderne en ruime locatie is voorzien van prachtige praktijklokalen voor lessen als gelaatsverzorging, pedicure en visagie. De overige lokalen zijn uitermate geschikt voor theorielessen.
 
Door zijn centrale ligging is deze locatie met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Neem op de A16 de afslag Capelle aan de IJssel en binnen vijf minuten ben je er. Vanaf metro- en busstation Kralingse Zoom is het tien minuten lopen.

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  K.P. van der Mandelelaan 90 te Rotterdam. Je vindt ons in gebouw Trias 1 op de begane grond.
   
  Onze locatie in Rotterdam heeft geen kantine. Wel is er een keuken met koelkast en magnetron. Op het terrein van Erasmus Universiteit is een supermarkt (ongeveer 10 minuten lopen) en bij metrostation Kralingse Zoom zijn een frituur en broodjeszaak te vinden.

 • Bus/Tram

  Wanneer je met het openbaar vervoer reist, neem je de bus of metro naar station Kralingse Zoom. Vanuit hier is het 9 minuten lopen naar K.P. van der Mandelelaan 90 (Gebouw Trias I).

 • Trein

  Het dichtsbijzijnde treinstation is Rotterdam Blaak. Vanaf daar gaat er elke paar minuten een metro (A, B of C). Stap uit bij de halte Kraningse Zoom.

 • Fiets

  Fietsenstalling aanwezig.

 • Auto

  NHBO Rotterdam is gelegen op het 'Brainpark'. Dit is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16, afslag 25 Capelle a/d IJssel. We zijn gevestigd in gebouw Trias I. De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid.


Beschikbare lokalen (6)