Campus info

Dit stijlvol, modern pand ligt in een zijstraat van de Meir in hartje Antwerpen. Je kan er prachtige praktijklokalen huren voor opleidingen als kapper, visagie, nagelstyling,... Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen en er is zelfs een fotostudio aanwezig.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Door de centrale ligging is deze locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. "Q-Park Antwerpen Shopping Meir" parking (GPS: Korte Klarenstraat 10, 2020 Antwerpen) is gelegen om de hoek van het gebouw.

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  Pal in het centrum van ’t Stad vind je dé campus voor onze foto- en mediaopleidingen. Een unieke locatie met moderne en volledig uitgeruste lokalen. Heb je zin om na de les nog wat na te praten met je medestudenten? De beste cafés en restaurants van Antwerpen bevinden zich op slechts enkele minuten wandelafstand van deze schitterende stadscampus.

 • Bus/Tram

  Deze campus is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij vind je de metrohalte Meir, waar je gebruik kan maken van trams 3, 5, 9 en 15. Ook tramhalte Sint-Jacob bevindt zich op slechts enkele minuutjes stappen van de campus. Hier kan je gebruik maken van tram 11 en 24.

 • Trein

  Kom je met de trein? De campus bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van station Antwerpen-Centraal. Wie wil kan ook tram 9 of 15 nemen, de metrohalte Meir bevindt zich op 5 minuutjes wandelafstand van de campus.

 • Fiets

  Kom je met de fiets, kan je je fiets aan de kant van de straat parkeren. Je vindt Vélostations op de Meir (Station Meirbrug) en in de Lange Nieuwstraat (Station Lange Nieuwstraat).

 • Auto

  Kom je met de auto? Dan parkeer je best in een van de ondergrondse parkeergarages. Vlakbij vind je de parking Meir. Ook de ondergrondse parking Inno bevindt zich op slechts enkele minuten wandelafstand.


Beschikbare lokalen (10)