Campus info

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende evenement, workshop of teambuilding?

Ontdek School te Huur en organiseer jouw bijeenkomst in dit modern gebouw, voorzien van alle comfort. Gebruik een van onze vele nette klaslokalen. Meer weten? Surf snel naar schooltehuur.be

Deze locatie ligt aan tram- en bushalte "Nationale Bank". Kom je met de wagen? Dan neem je best de ondergrondse parking "Indigo". Gebruik het adres Frankrijklei 166 om deze parking makkelijk te bereiken.

Campus bereikbaarheid

 • General information

  Onze hoofdcampus in Antwerpen is een statig herenhuis gelegen aan de Frankrijklei, vlak tegenover de Nationale Bank. Ideaal als je ’s avonds nog wat wil napraten met je medestudenten in een van de vele cafés in de buurt. Deze locatie is bovendien makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

 • Bus/Tram

  Vlak tegenover onze campus bevindt zich de halte Nationale Bank. Hier vind je aansluiting met een uitgebreid gamma aan tram- en buslijnen. Trams 4, 7, 8 en 10 voeren je naar alle uithoeken van Antwerpen. Met tram 8 of 10 staan je bovendien op 10 minuutjes in het station Antwerpen-Centraal. Verder kan je hier ook gebruik maken van buslijnen 13 en 14.

 • Trein

  Kom je met de trein? De campus bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van station Antwerpen-Centraal. Wie wil, kan aan het station ook tram 8 of 10 nemen. Stap af aan de halte Nationale Bank, die ligt recht tegenover de campus.

 • Fiets

  Kom je met de fiets, in de buurt vind je verschillende fietsenstallingen waar je gebruik van kan maken. Aan de overkant van de straat bevindt zich ook een Vélostation (Station Nationale Bank).

 • Auto

  Als je vanuit de E17 komt dan neem je de afslag 'Antwerpen-Centrum'. Na deze afslag rijd je 2 km rechtdoor en vind je onze campus aan uw rechterkant.

  Kom je vanuit de E19 dan neem je de afslag 'Berchem Singel'. Na deze afslag is het nog 3 km tot onze campus.

  Bij de E313 neem je de afslag 'Antwerpen' en hierna 'Antwerpen-Centrum'. Vanaf hier is het ook een 2-tal kilometers tot onze campus.

  Parkeren doe je best in de parking Nationale Bank of Stadschouwburg.


Beschikbare lokalen (3)